Particulier

Met alle gemak sluit u tegenwoordig een verzekering, bijvoorbeeld via het internet. Maar weet u zeker dat u kiest voor een verzekering die het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie? Welke voorwaarden zijn precies aan de verzekering verbonden en heeft u wel gekozen voor een passende dekking?

 

Verzekeringen zijn maatwerk en dit vraagt om deskundig advies. Daarom staan wij voor u klaar. Wij inventariseren uw situatie en bespreken uw behoeften. Op basis hiervan bepalen wij samen met u welke verzekeringen het beste bij u passen. Zo kunt u vertrouwen op persoonlijk en objectief verzekeringsadvies

 

Heeft u uw verzekeringspakket enkele jaren geleden gesloten? Het is belangrijk om uw verzekeringen regelmatig kritisch te bekijken. Wellicht is uw gezinssituatie de afgelopen jaren gewijzigd of bent u van baan verwisseld. Kom bij ons langs voor een update van uw verzekeringspakket.

 

Goede service en bijzonder snelle reacties op vragen.

- Bart

Een aanrader om na een aantal jaren je verzekeringen weer eens tegen het licht te houden. Het heeft ons met een gelijkwaardig pakket veel besparingen opgeleverd.

- Dhr. Pluk