Links

Als u een woning gaat kopen of verbouwen dan kunt u in veel gevallen een lening sluiten met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). NHG geeft de geldvertrekker de garantie dat een mogelijke restschuld bij gedwongen verkoop van de woning wordt terugbetaald. In ruil voor deze garantie biedt de geldverstrekker een lagere hypotheekrente aan.
www.nhg.nl

Wilt u voor het eerst een woning kopen, maar staan de hoge woonlasten u in de weg? Misschien kunt u met een starterslening toch de woning kopen die u op het oog heeft. Een starterslening is namelijk een aanvullende lening op een hypotheek. De starterslening wordt aangeboden door SVn en uw gemeente.
www.svn.nl/producten/Starterslening

Bij de koop of verbouwing van een woning verandert uw financiële situatie. Uw uitgaven zullen een nieuw karakter krijgen. Op de website van NIBUD vindt u informatie, tips en hulpmiddelen om inzicht en grip te krijgen op uw geldzaken.
www.nibud.nl

De hypotheekadviseurs bij Werkhoven Adviesgroep zijn erkend door SEH: Stichting Erkend Hypotheekadviseur. SEH streeft naar goed en deskundig advies voor de consument. Erkende adviseurs voldoen aan de voorwaarden van SEH die de vakbekwaamheid naar een hoger niveau brengen.
www.seh.nl

Werkhoven Adviesgroep beschikt over een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). De AFM is toezichthouder op de financiële markt en verleent alleen vergunningen aan betrouwbare en deskundige spelers op deze markt.
www.afm.nl

Werkhoven Adviesgroep is een erkend leerbedrijf.
www.ecabo.nl

 

Erg fijne, verhelderende gesprekken

- Mevr. Meyer

Neemt de tijd om jouw situatie volledig in kaart te brengen en denkt heel goed met je mee

- Mevr. Krans – Hofland