Lenen, sparen, betalen

 

Wilt u een nieuwe keuken financieren of heeft u net even wat meer bestedingsruimte nodig?
Er zijn verschillende manieren om geld te lenen, zodat u uw wensen waar kunt maken. Het is belangrijk dat u een leningsvorm kiest die past bij uw persoonlijke situatie en financiële mogelijkheden. Laat u daarom goed adviseren. Klik hier voor meer informatie over de verschillende leningsvormen.

 

Sparen kan op vele verschillende manieren. Welke vorm het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke wensen. Er bestaan direct opneembare spaarvormen en niet-direct opneembare spaarvormen. 

 

Bij ons kunt u ook terecht voor het openen van een betaalrekening. Gaat u samenwonen? Dan is het wel zo gemakkelijk om een gezamenlijke rekening te openen. Dit organiseren wij graag voor u. Hiervoor hoeft u niet zelf naar de bank te gaan. Er kan gebruik worden gemaakt van een overstapservice, zodat uw individuele rekeningen worden opgeheven. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze rekeningen te handhaven naast de gezamenlijke rekening.

 

Goede service en bijzonder snelle reacties op vragen.

- Bart

Een aanrader om na een aantal jaren je verzekeringen weer eens tegen het licht te houden. Het heeft ons met een gelijkwaardig pakket veel besparingen opgeleverd.

- Dhr. Pluk