Particulier

Met alle gemak sluit u tegenwoordig een verzekering, bijvoorbeeld via het internet. Maar weet u zeker dat u kiest voor een verzekering die het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie? Welke voorwaarden zijn precies aan de verzekering verbonden en heeft u wel gekozen voor een passende dekking?

 

Verzekeringen zijn maatwerk en dit vraagt om deskundig advies. Daarom staan wij voor u klaar. Wij inventariseren uw situatie en bespreken uw behoeften. Op basis hiervan bepalen wij samen met u welke verzekeringen het beste bij u passen. Zo kunt u vertrouwen op persoonlijk en objectief verzekeringsadvies

 

Heeft u uw verzekeringspakket enkele jaren geleden gesloten? Het is belangrijk om uw verzekeringen regelmatig kritisch te bekijken. Wellicht is uw gezinssituatie de afgelopen jaren gewijzigd of bent u van baan verwisseld. Kom bij ons langs voor een update van uw verzekeringspakket.

 

Een aanrader om na een aantal jaren je verzekeringen weer eens tegen het licht te houden. Het heeft ons met een gelijkwaardig pakket veel besparingen opgeleverd.

- Dhr. Pluk

Met begrip voor de vervelende situatie is onze schade vlot en prettig afgewikkeld.

- Dhr. Goris