Lenen, sparen, betalen

 

Wilt u een nieuwe keuken financieren of heeft u net even wat meer bestedingsruimte nodig?
Er zijn verschillende manieren om geld te lenen, zodat u uw wensen waar kunt maken. Het is belangrijk dat u een leningsvorm kiest die past bij uw persoonlijke situatie en financiële mogelijkheden. Laat u daarom goed adviseren. Klik hier voor meer informatie over de verschillende leningsvormen.

 

Sparen kan op vele verschillende manieren. Welke vorm het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke wensen. Er bestaan direct opneembare spaarvormen en niet-direct opneembare spaarvormen. 

 

Bij ons kunt u ook terecht voor het openen van een betaalrekening. Gaat u samenwonen? Dan is het wel zo gemakkelijk om een gezamenlijke rekening te openen. Dit organiseren wij graag voor u. Hiervoor hoeft u niet zelf naar de bank te gaan. Er kan gebruik worden gemaakt van een overstapservice, zodat uw individuele rekeningen worden opgeheven. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze rekeningen te handhaven naast de gezamenlijke rekening.

 

Een aanrader om na een aantal jaren je verzekeringen weer eens tegen het licht te houden. Het heeft ons met een gelijkwaardig pakket veel besparingen opgeleverd.

- Dhr. Pluk

Neemt de tijd om jouw situatie volledig in kaart te brengen en denkt heel goed met je mee

- Mevr. Krans – Hofland